Nis

Okullar arasi Aba Güreşi İl Birinciliği müsabakalarında Gençler B Kategorisinde öğrencimiz A.Ö. Al 50 kiloda il 2.si, öğrencimiz S.Türkoğlu 65 kiloda il 2.si oldular. Sporcu gençlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuzda Samsun İŞKUR işbirliği ile Aksakal Mobilya yetkililerini okulumuzda ağırladık. Aksakal Grup insan kaynakları yetkilisi Funda Zigar AKYÜZ Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğrencilerimize sektörün ihtiyaç duyduğu iş gücü ve beceriler ile birlikte istihdam sürecinde aranan nitelikler hakkında bilgiler verdi. Program sonrası ise Aksakal Group yetkilileri ve Samsun İŞKUR temsilcilerimiz ile birlikte okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı atölyelerimizi gezerek okulumuzda yapilan proje ve çalışmaları tanıttık. Öğrencilerimiz için oldukça faydalı olduğu gözlemledigimiz bu güzel iş birliği için gerek Aksakal Grup yetkilileri gerekse Samsun İŞKUR temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz

Nis

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası Beden Eğitimi öğretmenimiz Zafer DOLAŞAN yönetiminde başladı. Turnuva'da şu ana kadar alınan skorlar şöyle:

9 Elektrik: 3 - 9 Bilişim: 1

10 Elektrik: 4 - 10 Bilişim: 1

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, maçların spor ahlakina uygun ve centilmence geçmesini ümit ediyoruz

Nis

Erasmus+ Samsun il Mem Akreditasyonu yoluyla İşbaşı izleme ve kısa dönem öğrenci hareketliliği kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Avusturya Viyana'ya ulaştılar. Keyifli ve verimli çalışmalar diliyoruz.

Nis

Okulumuzda Satranç Kulübü öğrenci ve danışman öğretmenleri tarafından 23 Nisan haftası münasebetiyle "Eski Çocuk Oyunları" etkinliği faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

Kariyer Köprüsü Buluşmaları'mızın 3.sünde şehrimizin önde gelen markalarından olan As Çelik Döküm İşleme San. ve Tic. A.Ş. yetkilileri misafir ettik. 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize hem kurum tanıtımı hem de öğrencilerimizin alanları doğrultusunda piyasa iş gücü ihtiyacı hakkında bilgi verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda, Kızılay Samsun Şubesi'nden gelen yetkili, öğrencilerimize Kızılay ve AFAD hakkinda bilgilendirme egitimi verdi. Çök-Kapan-Tutun farkındalığının önemine dikkat çekerek afetlere karşı en önemli hazırlığın bilinçlenmek olduğuna vurgu yaptı. AFAD gönüllülük programı hakkında da bilgi vererek gençlerimizin de birer gönüllü olabileceklerini anlattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda PDR öğretmenimiz Gizem BİLMEZ tarafından öğretmenlerimize yönelik "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası münasebetiyle Santranç Kulübü tarafından okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü okul programımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program şehitlerimiz için yaptığımız dua ile tamamladı. Programın hazırlanması ve icra edilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz de bu yönde çalışmalar yapmaya başladılar. Ramazan Panosu, Ramazan Ağacı, Ramazan temalı okul zilleri, video gösterimler ve sunumlar gibi etkinliklerin yanı sıra Ramazan ayı yardımlaşma kolileri de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Mrt

Okulumuzda ilçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube'den gelen polis memurları, öğrencilerimize ülkemizde var olan terör tehditleri hakkinda bilgiler verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümünü kutlama ve milli şair Mehmet Akif ERSOY'u anma programımızı icra ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda, Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan gelen komutanlarimiz, öğrencilerimize önce Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdiler, daha sonra da "Çeken Akıntı" konulu bir sunum yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan'nın gelmesi ile birlikte öğrencilerimiz de Değerler Eğitimi kapsamından Ramazan ayı temalı çalımalar yaptılar.