Şbt

6 Şubat Depreminin yıl dönümü dolayısıyla deprem şehitlerimizi anmak için bu sabah ilk ders oncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bukunduk.

Şbt

2.Döneme merhaba... Bugün 2023-22024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönemi için ders başı yaptık ve aynı zamanda da 2.Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı 2.dönemine merhaba dedik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize 2.dönemde başarılar diliyoruz

Ock

2023-22024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönemi bugün karne töreni ile birlikte sona erdi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Başvuruaları bugü (19.01.2024) itibarıyla bitecek olan TÜBiTAK 2204 - A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarismalarına okulumuzdan 2 proje ile başvuru yaptık. Katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizin emeğine sağlık diyor ve ileriki aşamalar için başarılar diliyoruz.

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ mesleki eğitim akreditasyonu kapsamında 2023 yılı konsorsiyumuna seçilen okulumuz, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2.dönemi içerisinde Avrupa ülkelerine 2 hareketlilik gerçekleştireceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmeler kapsamında 1 öğretmenimiz işbaşı gözlem faaliyetine, 3 öğrencimiz de 1 öğretmenimiz refakatinde staj faaliyetine gideceklerdir.

Ock

2023-22024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönemi son haftası bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı talimatlari gereği etkinlik haftası olarak değerlendiriliyor.Öğretmenlerimiz etkinlik haftası kapsamında hem geleneksel hem yenilikçi aktiviteler planladılar. Okulumuzda etkinlik haftası kapsamında öğrencilerimizle yiyecek, sinema, sınıflar arası futbol maçı ve Actionbound Web 2.0 uygulaması ile eğlenceli etkinlikler yaptık.

Ock

Okul Sporları Bilek Güreşi Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda bölge 5.si olan öğrencimiz O.Diken' e okul müdürümüz Orhan ZENGiN tarafından madalyası takdim edildi. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimiz O.Diken ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Zafer DOLAŞAN'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz

Ock

İlimiz Samsun'da bu yıl Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve ülkemizin bir çok önde gelen üniversite ve işletmelerinin de katılımcı olarak yer aldığı Ortakaradeniz Kariyer Fuarı OKAF24'e öğrencilerimizle ziyarette bulunduk.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 150 pilot mesleki ve teknik ortaöğretim kurumunun katilabildiği Ö METEK III Projesi kapsamında düzenlenen online bilgi yarışmasına öğrencilerimiz Metal Teknolojisi alanı öğretmenimiz Fatih MUMCU rehberliğinde katıldılar.

Ock

Okulumuzda 8-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda dijital ekranimizda haftayla ilgili kamu spotları ve panomuzda da bilgi ve görsellere yer verdik. Ayrıca öğretmenlerimiz sınıflarda öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar.

Ock

Okulumuzda, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı etkinliği olarak Divan-ı Lügatit Türk çalışması gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik Samsun İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından, son haftalarda bölgemizde artış gösteren uyuz vakaları tedbirleri hakkında bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun Kariyer Eğitimi Projesi (SAKEP) kapsamında okulumuzda 9.sınıf öğrencilerimize yönelik Diksiyon eğitimlerimiz devam ediyor.

Ock

Okulumuzda Rehberlik öğretmenimiz Emine Gizem BİLMEZ tarafından öğretmenlerimize yönelik "İnternet Ortamında Cinsel İstismar"konulu seminer gerçekleştirildi.