Mrt

Okulumuzda Orman Haftası münasebetiyle Santranç Kulübü tarafından okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü okul programımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program şehitlerimiz için yaptığımız dua ile tamamladı. Programın hazırlanması ve icra edilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz de bu yönde çalışmalar yapmaya başladılar. Ramazan Panosu, Ramazan Ağacı, Ramazan temalı okul zilleri, video gösterimler ve sunumlar gibi etkinliklerin yanı sıra Ramazan ayı yardımlaşma kolileri de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Mrt

Okulumuzda ilçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube'den gelen polis memurları, öğrencilerimize ülkemizde var olan terör tehditleri hakkinda bilgiler verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümünü kutlama ve milli şair Mehmet Akif ERSOY'u anma programımızı icra ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda, Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan gelen komutanlarimiz, öğrencilerimize önce Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdiler, daha sonra da "Çeken Akıntı" konulu bir sunum yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan'nın gelmesi ile birlikte öğrencilerimiz de Değerler Eğitimi kapsamından Ramazan ayı temalı çalımalar yaptılar.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, kadın öğretmenlerimizle birlikte pasta kestik. Tekkeköy Ali-Emine Kahvecioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyoruz.

Mrt

Ezgilere Özgece Bakış isimli Edebiyat, Tarih, Müzik ve Bilişim Teknolojileri içerikli eTwinning projemizin kapanış toplantısını gerçekleştirdik. Projede görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 7 Mart Perşembe günü Ladik'ten gelen misafirlerimizi ağırladık. Düzenledikleri bir okul gezisi kapsamında ilçemize gelen Ladik Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, okulumuzu da ziyaret ettiler. Kendilerine okulumuzu ve bölümlerimizi tanıttık.

Mrt

Kariyer Köprüsü Buluşmaları'mızın 2.sini 5 Mart Salı günü gerçekleştirdik. Şehrimizin önemli markalarından olan FKK Güney Oto Lastik Takoz San.ve Tic.A.Ş. yetkilileri bugün okulumuzda 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize hem kurum tanıtımı hem de öğrencilerimizin alanları doğrultusunda piyasa iş gücü ihtiyacı hakkında bilgi verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu 2023 Yılı konsorsiyum üyeliğine seçilen okullara, il milli eğitim ArGe birimince yüz yüze bilgilendirme gerçekleştirildi. Bu kapsamda okulumuzdan Metal Teknolojisi Bölümü öğretmenimiz Fatih MUMCU işbaşı gözlem hareketliliğine gidecek, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mustafa TUZCU da kısa süreli öğrenci hareketliliğine katılacak olan 3 öğrencimize refakat edecektir.

Mrt

Lise düzeyindeki öğrencilerin; eğitim öğretim dönemi boyunca, kariyer eğitiminin önemini kavramları amacıyla Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun Kariyer Eğitimi Programı (SAKEP) kapsamında, ilimizde faaliyet gösteren iş dünyasının önemli markalarının temsilcilerini okulumuzda öğrencilerimizle buluşturuyoruz.Kariyer Köprüsü Buluşmaları'mızın 1.sinde sadece şehrimizin değil aynı zamanda ülkemiz savunma sanayiinin en önemli markalarından biri olan Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkililerini okulumuzda ağırladık. 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetlerini anlatarak istihdam ettikleri personelde aradıkları kriterler hakkında bilgiler verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda bugün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi sorumlusu Murat DURSUN tarafından okulumuzda görev yapan tüm personele İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi verildi.

Şbt

6 Şubat Depremi'nin yıl dönümünde Çök-Kapan-tutun ve Tahliye tatbikatı gerçekleştirdik.