T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / TEKKEKÖY - Tekkeköy Ali - Emine Kahvecioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tekkeköy Ali - Emine Kahvecioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selyeri Mahallesi Meslek Lisesi Cad. No 6/1 TEKKEKÖY / SAMSUN
Vizyon
Kendine ve çevresine güvenen, doğruyu yapan ve yaptığından emin olan, dürüst, çalışkan, çağdaş bilim ve teknolojik metotları bilen ve bunları toplum yararına kullanabilen, ilk defada doğruyu yapabilen, ülkemizin gerçeklerinin farkına vararak ekonomimizin güçlenmesine ve sanayiimizin gelişmesine katkıda bulunabilen, üretken, yeni keşif ve buluşlar yapabilen, kendisini ve ülkesini sürekli geliştirebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz Tekkeköy Ali-Emine Kahvecioğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak; takım ruhu ve sürekli iyileştirme felsefesiyle tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları teknik ve sosyal yönden çağdaş bilim ve teknolojik metotları bilen, yorumlayan, kullanan, geliştiren ve alanındaki yeniliklere uyum sağlayabilen, üretken, kendisini, çevresini ve milletin seven, manevi ve ahlaki değerlere sahip çıkabilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin ekonomisinin güçlenmesine katkıda bulunan ve uluslararası rekabet gücünü arttıran fertler olarak yetiştirmek ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tamgün Tam yıl Eğitim: Normal öğretim-ikili öğretim
08.30-17.00
İL MERKEZİNDEN TRAMVAY, 43NOLU BELEDİYE OTOBÜSÜ VE TEKKEKÖY MİNİBÜSLERİ
Okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine 10 km uzaklıktadır.
HENTBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ, BASKETBOL, VOLEYBOL
TÜBİTAK